Veelgestelde vragen

Denk een aan je oudere zelf, je kinderen, je kleinkinderen,… Elke herinnering vervaagt, alsook jullie trouwdag, en ik ben er om deze te vereeuwigen! Door mijn trouwvideo kunnen jullie na 1, 10 of 50 jaar getrouwd te zijn samen terugblikken op jullie prachtige dag. Oude gezichten, stemmen, details, omhelzingen en traantjes van blijdschap. Genoeg redenen om te investeren in een trouwvideo.

Ik selecteer zelf de muziek die het beste bij jullie trouwvideo past. Uiteraard hou ik rekening met de muziekstijl van ieder koppel. Akoestisch, uplifting, pop, indie, folk, rock, cinematische muziek, … het kan allemaal. Ik vind dat muziek echt een zéér belangrijk onderdeel speelt in een trouwvideo. Om muziek legaal te mogen gebruiken, dien ik de nodige rechten te kopen. Dit zit standaard inbegrepen in mijn trouwvideo pakket. Zo kunnen jullie de trouwfilm overal delen (bijvoorbeeld op Facebook, Instagram, …).

Jazeker, indien jullie bepaalde wensen hebben kunnen we die vooraf doornemen tijdens het kennismakingsgesprek of de videocall / afspraak enkele weken voor de trouw. Ik luister graag naar jullie ideeën en wensen. Bijvoorbeeld: vergeet tante Magda of grootmoeder Pascal niet samen te fotograferen. Aan mij een gastenlijst bezorgen is zeker een aanrader.

Ja, ik neem steeds jullie ceremonie op inclusief audio. Indien je de ‘volledige ceremonie edit’ als add-on gekozen hebt, zullen jullie hiervan kunnen nagenieten. Indien je niet voor de volledige ceremonie edit kiest, verwerk ik enkele van de leukste speeches in jullie 6 – 7 minuten durende trouwvideo.

Ja, dit kan zeker. Na het kennismakingsgesprek stuur ik jullie een offerte en blokkeer ik jullie trouwdatum in mijn agenda. Jullie hebben dan 2 weken de tijd om te beslissen. Na 2 weken komt jullie datum weer vrij voor andere geïnteresseerde koppels, tenzij jullie akkoord gaan met de offerte, de algemene voorwaarden en het voorschot is betaald. Dit voorschot is jullie bevestiging van de boeking.

Jullie huwelijksdag in beeld brengen, zowel met foto’s als video is erg intensief. Er zijn enorm veel momenten op jullie trouwdag die slechts éénmaal plaatsvinden. Daarom focus ik mij slechts op één beroep (foto of video). Ik raad ten zeerste aan om zowel een trouwfotograaf als een trouwvideograaf te boeken, zodat ieder moment met zekerheid wordt vastgelegd.

Om er zeker van te zijn dat ik alle momenten van jullie trouwdag kan vastleggen, ben ik graag de hele dag aanwezig. Vanaf het klaarmaken in de ochtend tot na de openingsdans in de avond.

Scroll naar boven