Veelgestelde vragen

Huwelijk

Denk een aan je oudere zelf, je kinderen, je kleinkinderen,… Elke herinnering vervaagt, alsook jullie trouwdag, en ik ben er om deze te vereeuwigen! Door mijn trouwfilm kunnen jullie na 1 of 10 jaar getrouwd te zijn samen terugblikken op jullie prachtige dag. Oude gezichten, stemmen, details, omhelzingen en traantjes van blijdschap. Genoeg redenen om te investeren in een verhaal vertellende cinematische trouwfilm.

Ik selecteer zelf de muziek die het beste bij jullie trouwfilm past. Uiteraard hou ik rekening met de muziekstijl van ieder koppel. Akoestisch, uplifting, pop, indie, folk, rock, cinematische muziek, … het kan allemaal. Ik vind dat muziek echt een zeer belangrijk onderdeel speelt in een trouwvideo. Om muziek legaal te mogen gebruiken, dien ik de nodige rechten te kopen. Zo kunnen jullie de trouwfilm overal delen (bijvoorbeeld op Facebook, Instagram, …).

Jazeker, indien jullie bepaalde wensen hebben kunnen we die vooraf doornemen tijdens de videocall of de afspraak enkele weken voor de trouw. Ik luister graag naar jullie ideeën en wensen! Bijvoorbeeld: vergeet tante Magda of grootmoeder Pascal niet samen te fotograferen.. Aan mij een gastenlijst bezorgen is zeker een aanrader.

Ja, ik neem steeds jullie ceremonie op inclusief audio. Indien je de ‘volledige ceremonie edit’ als add-on gekozen hebt, zullen jullie hiervan kunnen nagenieten. Indien je niet voor de volledige ceremonie edit kiest, verwerk ik enkele van de tofste speeches in jullie 4-7 min trouwfilm.

Ja, dit kan zeker! Na het samenstellen van jullie pakket stuur ik jullie een offerte en blokkeer ik jullie trouwdatum in mijn agenda. Na 2 weken komt jullie datum weer vrij voor andere geïnteresseerde koppels, tenzij jullie akkoord gaan met de offerte en het besproken voorschot te betalen. Dit voorschot is jullie bevestiging van de boeking.

Jullie huwelijksdag in beeld brengen, zowel met foto’s als video is erg intensief. Er zijn super veel momenten op jullie dag die slechts éénmaal plaatsvinden. Daarom moet ik mij slechts op 1 beroep (foto of video) focussen. Ik raad ten sterkste aan dat jullie beide een trouwvideograaf en fotograaf inhuren zodat ieder moment met zekerheid wordt vastgelegd.

Dit hangt een beetje af van trouw tot trouw. Willen jullie graag de ‘getting ready’ vastgelegd hebben en ook de late uurtjes? Dan raad ik jullie aan pakket ‘goud’ of ‘diamant’ te kiezen met enkele add-ons die bij jullie trouw passen.

Bedrijven

Denk een aan je oudere zelf, aan je kinderen, kleinkinderen,… Elke herinnering vervaagt, ook jullie trouwdag, en ik ben er om deze te vereeuwigen! Door mijn trouwfilm kunnen jullie na 1,5 of 10 jaar getrouwd te zijn samen terugblikken deze prachtige dag. Oude gezichten, stemmen, details, omhelzingen en traantjes van blijdschap. Genoeg redenen om in een verhaal vertellende trouwfilm te investeren.

Ik selecteer zelf de muziek die het beste bij jullie trouwfilm past. Uiteraard houd ik rekening met de muziekstijl van ieder koppel. Akoestisch, uplifting, pop, indie, folk, Rock, cinematische muziek, het kan allemaal. Ik vind dat muziek echt een belangrijk onderdeel speelt in een trouwvideo. Om muziek legaal te mogen gebruiken, dien ik de nodige rechten te kopen. Zo kunnen jullie uw trouwfilm overal delen (bv Facebook, Instagram,…).

Ja, indien jullie bepaalde wensen hebben kunnen we die vooraf doornemen tijden de videocall of de afspraak enkele weken voor de trouw.

Ja, Ik neem steeds jullie ceremonie op inclusief audio. Indien je ‘Volledige ceremonie edit’ als add-on hebt gekozen zal ik deze ook helemaal monteren. Indien je hier niet voor kiest neem ik enkel een paar korte fragmentjes van de ceremonie die ik in de trouwfilm verwerk.

ja dit kan. Na het samenstellen van jullie pakkert stuur ik jullie een offerte en blokkeer ik jullie trouwdatum in mijn agenda. Na 2 weken komt jullie datum weer vrij voor andere geïnteresseerde koppels tenzij jullie akkoord gaan met de offerte en het besproken voorschot te betalen. Dit voorschot is jullie bevestiging van de boeking.

Jullie huwelijksdag in beeld brengen, zowel met foto’s als video is erg intensief. Er zijn super veel momenten op jullie dag die slechts éénmaal plaatsvinden. Daarom moet ik mij slechts op 1 beroep (foto of video) focussen. Ik raad ten sterkste aan dat jullie beide een trouw videograaf en fotograaf inhuren zodat ieder moment met zekerheid wordt vastgelegd.

Ja! We bieden enkele extra mogelijkheden waaronder de ‘ceremonie film’ (+-30 min). Hierdoor kan je rustig terugblikken op de prachtige speeches van ouders, vrienden en familie.

Laten we samenwerken!

Scroll to Top