Trouwvideo Mechelen

De mooiste trouwvideo in Mechelen en omstreken

Jullie trouwdag, een dag vol onvergetelijke momenten die je graag eeuwig op beeld wil hebben. Een trouwvideo is om die reden de ideale manier om deze bijzondere dag vast te leggen! Ik zoek in elke trouw het verhaal. In elk moment de emotie. In elke speech een oprechte boodschap.

Jullie trouwvideo zal tijdloos zijn, zodat je deze later steeds opnieuw kan herbeleven met een lach en traan. Daarom is het zo belangrijk dat je niet kiest voor zomaar een trouwvideograaf. Jullie trouwvideo laten maken door Jurography is kiezen voor professionaliteit, creativiteit en zekerheid.

Gaan jullie trouwen in Mechelen en zoeken jullie nog een videograaf om deze bijzondere dag te vereeuwigen in een unieke trouwvideo? Neem dan zeker contact op met mij. Ik kijk er naar uit om jullie verhaal te horen!

Laat je inspireren!

Video afspelen over jurography trouwvideo fleur en mathias

De voordelen
van een trouwvideo

Veel koppels kiezen pas last minute voor een trouwvideo, als er nog een gaatje over is in het budget…
Toch best wel zonde, want een trouwvideo laten maken brengt vele voordelen met zich mee!

Info & Prijzen huwelijk volledige ceremonie edit

Levensechte herinneringen

Huwelijksvideograaf - Altijd opnieuw herbeleven

Altijd opnieuw te herbeleven

Bedrijfsvideo - Video trekt de aandacht

Alle momenten worden vastgelegd

Huwelijksvideograaf - Emoties komen beter tot uiting

Emoties komen veel beter tot uiting

Huwelijksvideograaf - Professioneel beeldmateriaal

Professioneel beeldmateriaal

Wat kost een trouwvideo?

Mag ik de vraag eens ander stellen:
wat is de herinnering aan jullie trouwdag jullie waard?

Door een trouwvideo te laten maken, creëer je een blijvende, authentieke herinnering die jullie en toekomstige generaties zullen koesteren. Een trouwvideo is geen luxeproduct, maar een waardevolle én essentiële aanvulling op trouwfoto’s. 

Om er zeker van te zijn dat ik alle momenten van jullie trouwdag kan vastleggen, ben ik graag een hele dag aanwezig. Vanaf het klaarmaken in de ochtend tot na de openingsdans in de avond.

Indien gewenst kunnen jullie het trouwvideo pakket ook uitbreiden met enkele add-ons. De meest gekozen add-on is de volledige ceremonie edit. Hierbij ontvang je de volledige ceremonie op video met audio inbegrepen.

trouwvideo pakket

  • Kennismakingsgesprek
  • De hele trouwdag aanwezig
  • Trouwfilm van 6 - 7 min
  • Social media teaser
  • Drone beelden *
  • Muziekrechten
  • Digitale aanlevering
  • Doosje met USB stick
2800

* Drone beelden zijn enkel mogelijk indien er geen luchtvaartrestricties zijn en als de weersomstandigheden het toelaten. Prijzen staan vermeld exclusief transportkosten € 0,40/ km.

Klaar om samen herinneringen te maken?

Elke trouw is een uniek moment waaraan u altijd herinnerd zal worden. Dus waarom zou u deze bijzondere dag niet voor eeuwig ‘levendig’ houden met een trouwvideo? Ik film jullie huwelijk op een spontane manier met aandacht voor alle emoties en details. Zo kunnen jullie de mooiste dag van jullie leven altijd opnieuw herbeleven!

LET ME FILM YOUR MEMORIES, SO YOUR STORY WILL BE THERE FOREVER!

Scroll naar boven