De mooiste trouwvideo in Mechelen en omstreken

Gaan jullie trouwen in Mechelen en zoeken jullie nog een videograaf?

Neem dan zeker eens een kijkje naar een trouwvideo van Jurography!

Het meest belangrijke op jullie trouwdag is dat jullie zorgeloos genieten, want voor je het weet is het al snel avond. Maar geen paniek, als trouwvideograaf leg ik alle unieke en bijzondere momenten vast. De blik die jullie uitwisselen tijdens het JA-woord, een lach of traan van blijdschap, … 

Hoe ziet zo’n trouwvideo er nu juist uit? Het eindresultaat zal een verhalende, cinematische trouwvideo zijn met aandacht voor alle emoties en details. Jullie trouwgeloftes en speeches zullen geïmplementeerd worden in de video met bijpassende muziek.

Tevreden klanten, daar doe ik het voor!

trouwvideo mechelen videobanner
Video afspelen over trouwvideo mechelen videobanner

Jessica & Wannes

Jurography legde onze intieme huwelijksdag prachtig vast! Het resultaat is een magnifieke video, met mooie belichting en muziek, een droomplaatje. We kregen vlak na de trouw al een leuke preview. De echte trouwvideo hebben we de dag van ontvangst al 10x herbekeken en zullen dit nog vele keren doen! Jurian is een aangename videograaf om op je trouwdag bij je te hebben. Hij is zeer professioneel en kent zijn vak als geen ander!

Trouwvideo in Mechelen?

Ik begrijp dat jullie trouwdag heel bijzonder is en daarom bespreek ik graag alle aspecten, zodat ik een duidelijk beeld krijg van jullie wensen. Dit kan telefonisch of via videocall, maar ik kom ook graag tot bij jullie in Mechelen en omstreken.

Wat kost een trouwvideo?

Mijn prijzen voor een trouwvideo starten vanaf € 1000. Ik werk met trouwvideo pakketten die jullie zelf kunnen samenstellen a.d.h.v. add-ons. Zo kunnen jullie kiezen voor een volledige ceremonie film, extra drone beelden, langer aanwezig op jullie trouwdag, … 

Trouwfotografie - Een zorg minder

Levensechte herinneringen

Huwelijksvideograaf - Altijd opnieuw herbeleven

Altijd opnieuw herbeleven

Bedrijfsvideo - Video trekt de aandacht

Alle momenten worden vastgelegd

Huwelijksvideograaf - Emoties komen beter tot uiting

Emoties komen beter tot uiting

Huwelijksvideograaf - Professioneel beeldmateriaal

Professioneel beeldmateriaal