De mooiste trouwvideo in Averbode en omstreken

Gaan jullie trouwen in Averbode en zoeken jullie nog een videograaf?

Neem dan zeker eens een kijkje naar een trouwvideo van Jurography!

Het meest belangrijke op jullie trouwdag is dat jullie zorgeloos genieten, want voor je het weet is het al snel avond. Maar geen paniek, als trouwvideograaf leg ik alle unieke en bijzondere momenten vast. De blik die jullie uitwisselen tijdens het JA-woord, een lach of traan van blijdschap, …

Ontdek de kracht van video!

Hoe ziet zo’n trouwvideo er nu juist uit? Het eindresultaat zal een verhalende, cinematische trouwvideo zijn met aandacht voor alle emoties en details. Jullie trouwgeloftes en speeches zullen geïmplementeerd worden in de video met bijpassende muziek.

trouwvideo in duffel
Video afspelen over trouwvideo in duffel

Jessica & Wannes

Geniet mee van deze prachtige trouwdag waar Jessica & Wannes elkaar het JA-woord gaven! Een intieme trouw in Duffel, met prachtige outdoor ceremonie in een tent in Sint-Katelijne-Waver.

Kirsten & Massimo

Kirsten & Massimo deden een prachtig trouwfeest in The Tree (Lier) met voorafgaand een shoot in de Kesselse Heide en een kerkelijke trouwceremonie in Begijnhofkerk Sint-Catharina (Herentals).

trouwshoot kesselse heide
Video afspelen over trouwshoot kesselse heide

Wat kost een trouwvideo?

De prijs voor een trouwvideo start vanaf € 2100. Ik werk met een trouwvideo pakket dat jullie zelf nog kunnen uitbreiden met extra add-ons.
Zo kunnen jullie kiezen voor een volledige ceremonie film, het ontvangen van de ruwe onbewerkte videobeelden, … 

Klaar om samen
herinneringen te maken?

Ik begrijp dat jullie trouwdag heel bijzonder is en daarom bespreek ik graag alle aspecten, zodat ik een duidelijk beeld krijg van jullie wensen. Dit kan telefonisch of via videocall, maar ik kom ook graag tot bij jullie in Averbode en omstreken.

Scroll naar boven