Trouwfoto's

we said yes

Jullie huwelijk, één van de mooiste momenten om te vieren in het leven

Ook al hebben steeds meer mensen een smartphone waarmee ze prachtige foto’s kunnen maken, toch is de aanwezigheid van een professionele trouwfotograaf een absolute troef op jullie huwelijk!

Terwijl jullie onbezorgd genieten van jullie dag, leg ik alle unieke en bijzondere momenten vast. De blik die jullie uitwisselen tijdens het JA-woord, een lach of traan van blijdschap, familie en vrienden die volop aan het genieten zijn, … het wordt jullie unieke verhaal in beeld.

En dat verhaal vereeuwigen, is het mooiste wat ik voor jullie kan doen!

Laat je inspireren!

Bekijk hieronder een selectie van mijn trouwfoto's

Waarom mij boeken als fotograaf?

Trouwfotografie - Een zorg minder

Een zorg minder op jullie trouwdag

Tijdens de trouw willen jullie vooral bezig zijn met elkaar, de gasten, … Jullie kunnen erop rekenen dat ik alle momenten vastleg op beeld, dus weer een zorg minder om over na te denken!

Trouwfotografie - Oog voor detail

Oog voor alle details

Ik leg alle details van jullie trouwdag vast, die andere gasten misschien niet meteen zouden opmerken. Zoals bijzondere, gepersonaliseerde decoratie uit jullie volledige setting.

Trouwfotografie - Subtiele aanwezigheid

Subtiele aanwezigheid

Ik help jullie om u op uw gemak te voelen, zodat ik eerder aanwezig ben als gast i.p.v. als fotograaf. Tijdens de trouwdag ben ik dus erg aanwezig, maar tegelijkertijd ook zo onzichtbaar.

Trouwfotografie - Prachtige nabewerking

Prachtige nabewerking

Foto’s maken is één ding, maar het is mijn ‘edit’ stijl die de trouwfoto’s helemaal tot leven brengt. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek en vol emotie!

Hoe verloopt de samenwerking?

Stap 1

Contact

Willen jullie nagaan of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul dan het contactformulier zo gedetailleerd mogelijk in. Zo krijg ik een duidelijk beeld van jullie trouwplannen.

Stap 1

Stap 2

Kennismaking

Kort na het over-en-weer mailen is het tijd voor een videocall. Dat is het moment om al jullie vragen te stellen. We spreken een datum af om deze te laten doorgaan via WhatsApp, Zoom of Google Meet.

Stap 2

Stap 3

Boeking

Na ons gesprek stuur ik jullie een offerte. Neem deze rustig door en laat me binnen 2 weken weten of jullie akkoord gaan. Enkele weken voor de trouw zitten we samen om alle praktische zaken door te nemen, dit kan via videocall of fysiek.

Stap 3

Stap 4

De trouwdag

Het is nu de bedoeling om al jullie zorgen los te laten en te genieten van jullie dag! Jullie kunnen erop rekenen dat ik alle momenten op beeld vast leg. Zo kunnen deze herinneringen voor altijd gekoesterd worden.

Stap 4

Stap 5

De trouwfoto’s

Enkele weken later ontvangen jullie de prachtige trouwfoto’s digitaal via een link die deelbaar is met vrienden en familie. Ik lever alle beelden in hoge resolutie én in social media formaat af.

Stap 5

Klaar om samen herinneringen te maken?

Ik leg jullie huwelijk op een spontane manier vast, met aandacht voor alle emoties en details.
Samen maken we van jullie trouwdag, een moment om nooit te vergeten!

LET ME CAPTURE YOUR MEMORIES, SO YOUR STORY WILL BE THERE FOREVER!

Scroll naar boven