Bedrijfsvideo

Video is de toekomst

Beter gezegd, die toekomst is eigenlijk al begonnen. 

Mensen willen zich meer en meer verbonden voelen met een bedrijf, merk of product. Daarom is het belangrijker dan ooit om uit te pakken met een bedrijfsvideo! Ik help u graag om uw verhaal te vertellen door beelden en audio te combineren tot een aansprekend geheel. Dit kan in de vorm van een promotievideo, advertentievideo, eventvideo of bedrijfsvideo. Helemaal op maat van uw wensen!

Bent u toch op zoek naar een ander videoconcept? Aarzel dan niet om uw idee te pitchen, zodat we hier samen over kunnen brainstormen.
Een muziekvideo, dronevideo, mini documentaire, … Shoot!

Trouwfotografie - Oog voor detail

Beter vindbaar in Google

Met een bedrijfsvideo op uw website verbetert u niet alleen uw vindbaarheid op YouTube, maar scoort u ook hoger in Google. Wat zorgt voor meer clicks, meer conversie en meer omzet!

Bedrijfsvideo - Eindeloos bereik

Eindeloos bereik

Video’s worden niet alleen veel bekeken, ze worden via social media ook vaak gedeeld. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf, merk of product terecht komt bij nieuwe potentiële klanten.

Bedrijfsvideo - Video trekt de aandacht

Video trekt de aandacht

We kunnen het niet genoeg herhalen: bewegende beelden trekken veel meer de aandacht dan tekst. Door de combinatie van beeld en geluid, zullen kijkers uw verhaal beter onthouden!

Trouwfotografie - Een zorg minder

Persoonlijker

Video is een sterk medium dat de interactie tussen een merk en (potentiële) klant kan laten groeien. U creëert een persoonlijker beeld van uw organisatie, waardoor de band wordt versterkt.

Ontdek de kracht van video

aftermovie bedrijfsevent vastgoed c
Video afspelen over aftermovie bedrijfsevent vastgoed c

Aftermovie bedrijfsevent

Vastgoed C organiseerde een interessant bedrijfsevent over het verhuren en investeren in vastgoed. 

Aftermovie festival

Grenzeloos is een muziekfestival op maat van mensen met een verstandelijke beperking. Met o.a. optreden van De Romeo’s en DJ Jack!

aftermovie festival grenzeloos
Video afspelen over aftermovie festival grenzeloos
Jurography Bedrijfsvideo Videograaf
Video afspelen

Bedrijfsvideo

Niels Kerkhofs en ik filmden de ‘Migrator’. Met deze video geven we een eerste indruk van dit nieuwe, unieke reisconcept. 

Advertentievideo

Door deze advertentievideo bereikte Vincent een breder publiek, wat resulteerde in meer vaste klanten én dus meer omzet. 

Movup jurography advertetie bedrijfsvideo
Video afspelen
interview video burn leuven
Video afspelen over interview video burn leuven

BURN Leuven

Video interview

Voor de mini-serie van BURN filmde ik 6 boeiende interviews van jongeren met ieders hun eigen passie. In deze video neemt Douwe je mee in de wereld van breakdance!

Hoe verloopt de samenwerking?

01

Contact

Nadat u mij gecontacteerd heeft via het contactformulier, krijgt u zo snel mogelijk een prijsvoorstel teruggestuurd. Gelieve zo duidelijk mogelijk het doel van uw project uit te leggen. Indien u een specifieke vraag heeft, bel ik graag even om dit te bespreken.

02

Briefing

Nadat het doel van de video duidelijk is, nemen we samen tijd om het volledige concept van de video te overlopen. Ik denk graag met u mee! Tot slot maken we afspraken om de shootdag vlot te laten verlopen.

03

Shoot it!

U kunt erop rekenen dat ik uw project professioneel in beeld breng. Met volle vertrouwen doe ik zelfstandig ‘mijn ding’, maar sta ik ook open voor al uw vragen en ideeën tijdens de shoot.

04

Aflevering

Na vele uren de videobeelden te monteren tot een verhaal, stuur ik u een eerste versie door die we samen overlopen. Na de feedback zorg ik ervoor dat het eindresultaat volledig voldoet aan uw verwachtingen!

Bent u klaar voor de toekomst?

Laat uw bedrijf zien met een professionele bedrijfsvideo van Jurography!

Ik ben gepassioneerd in het maken van video’s, u bent gepassioneerd in uw onderneming.
Beeld u eens in wat het resultaat zou zijn als we onze krachten bundelen!

Eenmalige investering, eindeloos resultaat!

Scroll naar boven