Bedrijfsvideo

Video is de toekomst

Beter gezegd, die toekomst is eigenlijk al begonnen. 

Mensen willen zich meer en meer verbonden voelen met een bedrijf, merk of product. Daarom is het belangrijker dan ooit om uit te pakken met een bedrijfsvideo. Ik help u graag om uw verhaal te vertellen door beelden en audio te combineren tot een aansprekend geheel. Dit kan in de vorm van een promotievideo, advertentievideo, eventvideo of bedrijfsvideo. Helemaal op maat van uw wensen!

Bent u toch op zoek naar een ander videoconcept? Aarzel dan niet om uw idee te pitchen, zodat we hier samen over kunnen brainstormen. Een muziekvideo, dronevideo, mini documentaire, … alles is mogelijk!

Ontdek de kracht van video!

Bekijk hieronder een selectie van mijn werk

Bedrijfsvideo

Embrace German Nature

Bedrijfsvideo

Adventourist

Bedrijfsvideo

Grenzeloos

Bedrijfsvideo

Vastgoed C

Voordelen van een bedrijfsvideo

Trouwfotografie - Oog voor detail

Beter vindbaar in Google

Met een bedrijfsvideo op uw website verbetert u niet alleen uw vindbaarheid op YouTube, maar scoort u ook hoger in Google. Wat zorgt voor meer clicks, meer conversie en meer omzet!

Bedrijfsvideo - Eindeloos bereik

Eindeloos bereik bij klanten

Video’s worden niet alleen veel bekeken, ze worden via social media ook vaak gedeeld. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf, merk of product terecht komt bij nieuwe potentiële klanten.

Bedrijfsvideo - Video trekt de aandacht

Video trekt de aandacht

We kunnen het niet genoeg herhalen: bewegende beelden trekken veel meer de aandacht dan tekst. Door de combinatie van beeld en geluid, zullen kijkers uw verhaal beter onthouden!

Huwelijksvideograaf - Professioneel beeldmateriaal

Persoonlijkere benadering

Video is een sterk medium dat de interactie tussen een merk en (potentiële) klant kan laten groeien. U creëert een persoonlijker beeld van uw organisatie, waardoor de band wordt versterkt.

Hoe verloopt de samenwerking?

Stap 1

Contact

Nadat u mij gecontacteerd heeft via het contactformulier, krijgt u zo snel mogelijk een prijsvoorstel teruggestuurd. Gelieve zo duidelijk mogelijk het doel van uw project uit te leggen. Indien u een specifieke vraag heeft, bel ik graag even om dit te bespreken.

Stap 1

Stap 2

Briefing

Nadat het doel van de video duidelijk is, nemen we samen tijd om het volledige concept van de video te overlopen. Ik denk graag met u mee! Tot slot maken we afspraken om de shootdag vlot te laten verlopen.

Stap 2

Stap 3

Shoot it

U kunt erop rekenen dat ik uw project professioneel in beeld breng. Met volle vertrouwen doe ik zelfstandig ‘mijn ding’, maar sta ik ook open voor al uw vragen en ideeën tijdens de shoot.

Stap 3

Stap 4

Aflevering

Na vele uren de videobeelden te monteren tot een verhaal, stuur ik u een eerste versie door die we samen overlopen. Na de feedback zorg ik ervoor dat het eindresultaat volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Stap 4

Bent u klaar voor de toekomst?

Ik ben gepassioneerd in het maken van video’s, u bent gepassioneerd in uw onderneming. Beeld u eens in wat het resultaat zou zijn als we onze krachten bundelen. Eenmalige investering, eindeloos resultaat!

Reken op meer klanten, meer leads en meer omzet

Scroll naar boven