Over mij

Ik heb lang nagedacht over wat ik op deze pagina moest schrijven…
Toen realiseerde ik me iets: mijn foto’s en video’s moeten het allemaal vertellen.
Mijn werk toont wat voor soort foto & videograaf ik ben en met hoeveel passie ik dit doe!

Om jullie toch een kleine sneak peek te geven van wie er achter de camera verschuilt, stel ik me graag even in het kort voor.

Als avonturier kan ik enorm genieten van reizen en natuur. Zo ontdekte ik mijn passie voor fotografie 5 jaar geleden op vakantie in Montenegro. Daarna ben ik nooit meer gestopt met fotograferen!

Geleidelijk aan ontdekte ik ook de kracht van video en is het maken van trouwvideo’s en bedrijfsvideo’s mijn favoriete bezigheid.

Elke keer vind ik het een enorme eer om een huwelijk of bedrijf vast te mogen leggen in mijn eigen stijl, waarbij alles tot zijn recht komt. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek en vol emotie!

Jurian Cuypers

FOTO & VIDEOGRAAF

jurian cuypers jurography over mij

Jurography

Bent u benieuwd welke foto & videoprojecten ik in het verleden heb gerealiseerd? Neem een kijkje op mijn Instagram!

Jurian Cuypers

Wilt u graag wat reisinspiratie? Check dan zeker eens mijn andere Instagrampagina waar ik wekelijks reisfoto’s op plaats.

Nominaties

Sound of C (een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector) organiseert jaarlijks The Belgian Travel Blog Awards. Dit is het grootste toeristische blogger event in België, waarvoor ik reeds 2x ben genomineerd voor de categorie “Image of The Year”.

Belgian Traval Blog Awards - Winner Image of the Year