Over mij

jurian-cuypers-jurography-profielfoto

Elke dag word ik wakker en besef ik dat ik één van de mooiste jobs ter wereld heb!

Als avonturier kan ik enorm genieten van reizen en natuur. Zo ontdekte ik mijn passie voor fotografie vroeger op familievakantie in Montenegro. Daarna ben ik nooit meer gestopt met fotograferen. Ik kon er toen alleen maar van dromen om van fotografie mijn fulltime job te maken, en nu zijn we een paar jaar later en de droom is werkelijkheid geworden. Zotjes!

Geleidelijk aan ontdekte ik ook de kracht van videografie en is het maken van trouwvideo’s mijn favoriete bezigheid. Mijn hart maakt dus elke keer een sprongetje wanneer ik een koppel op beeld mag vastleggen, want herinneringen maken is het leukste wat ik doe!

Enkele weetjes

© Caroline Couck Photography

Ik ben er voor alle dromers, avonturiers en liefhebbers van de liefde

© Caroline Couck Photography

Mijn steun

Geregeld ontvang ik lovende opmerkingen van koppels over de prachtige uitstraling van mijn website. Deze mooie complimenten geef ik met veel plezier door aan mijn vriendin Lissa. Zij is het creatieve brein achter de volledige branding van Jurography en onze reisblog Somewhere Outdoor.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Ze helpt me bij keuze’s maken, biedt een luisterend oor, bruist van ideeën en voorziet me altijd van waardevol advies.

Ik ben trots en gelukkig haar aan mijn zijde te hebben!

Buiten het trouwseizoen...

Dan zitten Lissa en ik waarschijnlijk ergens op een berg!

Als avonturier kan ik enorm genieten van reizen en natuur. Zo ontdekte ik mijn passie voor fotografie vroeger op familievakantie in Montenegro. Daarna ben ik nooit meer gestopt met fotograferen.

Ik kon er toen alleen maar van dromen om van fotografie mijn fulltime job te maken, en nu zijn we een paar jaar later en de droom is werkelijkheid geworden. Zotjes!

Geleidelijk aan ontdekte ik ook de kracht van videografie en is het maken van trouwvideo’s mijn favoriete bezigheid.

jurian-cuypers-jurography-profielfoto

Klaar om samen herinneringen te maken?

Elke trouw is een uniek moment waaraan u altijd herinnerd zal worden. Dus waarom zou u deze bijzondere dag niet voor eeuwig ‘levendig’ houden met een trouwvideo? Ik film jullie huwelijk op een spontane manier met aandacht voor alle emoties en details. Zo kunnen jullie de mooiste dag van jullie leven altijd opnieuw herbeleven!

LET ME FILM YOUR MEMORIES, SO YOUR STORY WILL BE THERE FOREVER!

Scroll naar boven