Save the date video

Nodig jullie gasten uit op een originele manier

Wanneer de datum van jullie huwelijk vast staat, dan wil je graag al jullie geliefden zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Een originele manier om het te communiceren is met een save the date video.

De video kan op jullie huwelijkswebsite worden geplaatst of kan als link verstuurd worden via WhatsApp of e-mail. Op deze manier kunnen alleen de genodigden naar wie je de link verstuurd hebt de video te zien krijgen.

Laat je inspireren!

Zowel het brainstormen op voorhand, de dag van de shoot als het afleveren van het geweldige eindresultaat, gebeuren met volle passie. Een save the date filmpje waar we trots op zijn en vol enthousiasme willen delen. Jurography heeft ons geholpen om op een originele, professionele en goedlachse manier onze trouwboodschap naar buiten te brengen! Duizend maal dank.

Video afspelen over save the date video uitnodiging

De voordelen van een
save the date video

Info & Prijzen huwelijk volledige ceremonie edit

Jullie liefde prachtig in beeld gebracht

Huwelijksvideograaf - Altijd opnieuw herbeleven

Eenvoudig digitaal te versturen

save-the-date-video-geen-verzendkosten

Geen print- en verzendkosten

Trouwfotografie - Een zorg minder

Jullie kiezen met wie je de video deelt

Huwelijksvideograaf - Professioneel beeldmateriaal

Professioneel beeldmateriaal

Hoe gaan we te werk?

We spreken af op een locatie die voor jullie een bepaalde betekenis heeft of jullie komen tot bij mij in Averbode. Averbode heeft zowel bos, heide, zandvlaktes als water. Zo kunnen we op een korte tijd van setting wisselen.

Graag film ik de save the date video tijdens ‘golden hour’. Dit is het uur vlak voor zonsondergang. Op dat moment van de dag is het licht op haar mooist.

Tijdens het filmen moet je geen standaardposes verwachten. Met enkele vragen en opdrachten leer ik jullie beter kennen en op die manier ontstaan de spontane momenten. Verwacht je dus aan een leuke, relaxte avond!

Save the date video

  • Kennismakingsgesprek
  • Filmmoment van 1u30
  • Video van 1 minuut
  • Muziekrechten
  • Digitale aanlevering
  • Afgewerkt binnen 2 weken
395
Scroll naar boven