Trouwvideo

Jullie unieke dag in
beeld én klank

Jullie trouwdag, een dag vol onvergetelijke momenten die u graag eeuwig op beeld wil hebben. Een trouwvideo is om die reden de ideale manier om deze bijzondere dag vast te leggen! Ik zoek in elke trouw het verhaal. In elk moment de emotie. In elke speech een oprechte boodschap.

Jullie trouwvideo zal tijdloos zijn, zodat u deze later steeds opnieuw kan herbeleven met een lach en traan. Daarom is het zo belangrijk dat u niet kiest voor zomaar een trouwvideograaf. Uw trouwvideo laten maken door Jurography is kiezen voor professionaliteit, creativiteit en zekerheid.

Laat je inspireren!

Bekijk hieronder een selectie van mijn trouwvideo's

Waarom mij boeken als videograaf?

Huwelijksvideograaf - Altijd opnieuw herbeleven

Altijd opnieuw te herbeleven

Ik lever jullie trouwvideo digitaal aan, zodat u deze gemakkelijk kan delen met vrienden en familie (alsook op social media). Ook ontvangen jullie een doosje met USB stick per post. Zo komen jullie weer helemaal in de liefdevolle sfeer van jullie mooiste dag!

Bedrijfsvideo - Video trekt de aandacht

Alle momenten worden vastgelegd

Als huwelijksvideograaf zorg ik ervoor dat ik onopvallend, maar professioneel te werk ga. Zonder flits of klik. U merkt amper dat ik er ben en toch weet ik met mijn creativiteit en diverse filmtechnieken ieder moment vast te leggen.

Huwelijksvideograaf - Emoties komen beter tot uiting

Emoties komen veel beter tot uiting

Ik film jullie huwelijk op een spontane manier met aandacht voor alle emoties en details. Het eindresultaat zal een verhalende, cinematische trouwfilm zijn met ontroerende beelden die u raken. Iedere keer opnieuw.

Huwelijksvideograaf - Professioneel beeldmateriaal

Professioneel beeldmateriaal

Tijdens het filmen maak ik gebruik van meerdere camera’s, zodat ik verschillende hoeken kan vastleggen. Nadien monteer ik de beste beelden tot een mooi, samenhangend verhaal. Jullie verhaal!

Hoe verloopt de samenwerking?

Stap 1

Contact

Willen jullie nagaan of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul dan het contactformulier zo gedetailleerd mogelijk in. Zo krijg ik een duidelijk beeld van jullie trouwplannen.

Stap 1

Stap 2

Kennismaking

Kort na het over-en-weer mailen is het tijd voor een videocall. Dat is het moment om al jullie vragen te stellen. We spreken een datum af om deze te laten doorgaan via WhatsApp, Zoom of Google Meet.

Stap 2

Stap 3

Boeking

Na ons gesprek stuur ik jullie een offerte. Neem deze rustig door en laat me binnen 2 weken weten of jullie akkoord gaan. Enkele weken voor de trouw zitten we samen om alle praktische zaken door te nemen, dit kan via videocall of fysiek.

Stap 3

Stap 4

De trouwdag

Het is nu de bedoeling om al jullie zorgen los te laten en te genieten van jullie dag! Jullie kunnen erop rekenen dat ik alle momenten op beeld vast leg. Zo kunnen deze herinneringen voor altijd gekoesterd worden.

Stap 4

Stap 5

De trouwfilm

Enkele weken later ontvangen jullie de trouwfilm digitaal via een link die deelbaar is met vrienden en familie. Ik lever de film af in Full HD, in combinatie met audio van de speeches en achtergrondmuziek. Ook ontvangen jullie per post een leuk doosje met USB stick.

Stap 5

Klaar om samen herinneringen te maken?

Elke trouw is een uniek moment waaraan u altijd herinnerd zal worden. Dus waarom zou u deze bijzondere dag niet voor eeuwig ‘levendig’ houden met een trouwvideo? Ik film jullie huwelijk op een spontane manier met aandacht voor alle emoties en details. Zo kunnen jullie de mooiste dag van jullie leven altijd opnieuw herbeleven!

LET ME FILM YOUR MEMORIES, SO YOUR STORY WILL BE THERE FOREVER!

Scroll naar boven