Trouwvideo

Jullie unieke dag in beeld én klank

Jullie trouwdag, een dag vol onvergetelijke momenten die u graag eeuwig op beeld wil hebben. Een trouwvideo is om die reden de ideale manier om deze bijzondere dag vast te leggen! Ik zoek in elke trouw het verhaal. In elk moment de emotie. In elke speech een oprechte boodschap.

Jullie trouwvideo zal tijdloos zijn, zodat u deze later steeds opnieuw kan herbeleven met een lach en traan. Daarom is het zo belangrijk dat u niet kiest voor zomaar een trouwvideograaf. Uw trouwvideo laten maken door Jurography is kiezen voor professionaliteit, creativiteit en zekerheid! Met als specialiteit de highlight trouwvideo in cinematische stijl.

Huwelijksvideograaf - Altijd opnieuw herbeleven

Altijd opnieuw herbeleven

Ik lever jullie trouwvideo digitaal aan, zodat u deze gemakkelijk kan delen met vrienden en familie (alsook op social media). Zo komen jullie weer helemaal in de liefdevolle sfeer van jullie mooiste dag!

Bedrijfsvideo - Video trekt de aandacht

Alle momenten worden vastgelegd

Als huwelijksvideograaf zorg ik ervoor dat ik onopvallend, maar professioneel te werk ga. Zonder flits of klik. U merkt amper dat ik er ben en toch weet ik met mijn creativiteit en diverse filmtechnieken  ieder moment vast te leggen.

Huwelijksvideograaf - Emoties komen beter tot uiting

Emoties komen veel beter tot uiting

Ik film jullie huwelijk op een spontane manier met aandacht voor alle emoties en details. Het eindresultaat zal een verhalende, cinematische trouwfilm zijn met ontroerende beelden die u raken. Iedere keer opnieuw.

Huwelijksvideograaf - Professioneel beeldmateriaal

Professioneel beeldmateriaal

Tijdens het filmen maak ik gebruik van meerdere camera’s, zodat ik verschillende hoeken kan vastleggen. Nadien monteer ik de beste beelden tot een mooi, samenhangend verhaal. Jullie verhaal!

Ook een trouwvideo laten maken? Laat u overtuigen!

Elke & Dries

Elke en Dries kozen voor een hele dag videografie! Trouwen in het stadhuis van Aalst, aansluitend met een foto & videoshoot in de oude turbinehal van Electrabelsite bij de Zuidkaai en bibliotheek Utopia.

trouwvideo stadhuis aalst
Video afspelen over trouwvideo stadhuis aalst
Video afspelen

Sigrid & Tom

De Kesselse Heide stelt nooit teleur voor een koppelshoot! De ceremonie en het trouwfeest ging door in de Schranshoeve te Vorselaar, dit was een ideale feestlocatie.

Jessica & Wannes

Geniet mee van deze prachtige trouwdag waar Jessica & Wannes elkaar het JA-woord gaven! Een intieme trouw in Duffel, met prachtige outdoor ceremonie in een tent in Sint-Katelijne-Waver.

trouwvideo in duffel
Video afspelen over trouwvideo in duffel
trouwshoot kesselse heide
Video afspelen over trouwshoot kesselse heide

Kirsten & Massimo

Kirsten & Massimo deden een prachtig trouwfeest in The Tree (Lier) met voorafgaand een shoot in de Kesselse Heide en een kerkelijke trouwceremonie in Begijnhofkerk Sint-Catharina (Herentals).

Yana & Jonas

Yana en Jonas kozen voor het fotopakket met als bonus een korte trouwvideo. Een liefdevolle trouw in Putte, met ceremonie en feest in de Slootjenshoeve (Eden) in Berlaar.

trouwvideo in berlaar
Video afspelen over trouwvideo in berlaar

Hoe verloopt de samenwerking?

01

Contact

Willen jullie nagaan of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul dan het contactformulier zo gedetailleerd mogelijk in. Zo krijg ik een duidelijk beeld van jullie verwachtingen en vragen.

02

Kennismaking

Kort na het over-en-weer mailen is het tijd voor een videocall. Dat is het moment om al jullie vragen te stellen! Na het kiezen van het geschikte pakket (& add-ons) blokkeer ik jullie datum alvast in mijn agenda.

03

Boeking​

Na ons gesprek stuur ik jullie een offerte. Neem deze rustig door en laat me binnen 2 weken weten of jullie akkoord gaan. Enkele weken voor de trouw zitten we samen om alle praktische zaken door te nemen.

04

De dag!

Het is nu de bedoeling om al jullie zorgen los te laten en te genieten van jullie dag! Jullie kunnen erop rekenen dat ik alle momenten op beeld vast leg. Zo kunnen deze herinneringen voor altijd gekoesterd worden.

05

De trouwfilm

8 tot 12 weken later ontvangen jullie de trouwfilm digitaal via een link die deelbaar is met vrienden en familie. Ik lever de film af in Full HD, in combinatie met audio van de speeches en achtergrondmuziek.

Klaar om samen herinneringen te maken?

Een trouwvideo laten maken, doet u niet bij de eerste de beste.
Ik begrijp dat deze dag heel bijzonder is en daarom bespreek ik graag alle aspecten, zodat ik een duidelijk beeld krijg van jullie wensen.

Het eindresultaat zal een verhalende, cinematische trouwvideo zijn met aandacht voor alle emoties en details.
Ook streef ik ernaar om jullie trouwvideo zo uniek mogelijk te maken door de juiste muziekkeuze, wat bijdraagt tot een intensere beleving.

Scroll naar boven