Yolan & Steven

Trouwvideo Yolan & Steven

Voor onze trouw hebben Steven en ik lang getwijfeld of we onze dag ook op video wilden laten vastleggen. Misschien wel iets te lang. Nadat we in contact kwamen met Jurian verdwenen onze laatste twijfels echter meteen. De samenwerking is van in het begin zeer vlot verlopen met snelle en heldere communicatie en aangename gesprekken. Alle info qua pakket, aanwezigheid en prijs waren van in het begin duidelijk. Op onze trouwdag zelf was Jurian als eerste van alle leveranciers aanwezig, hoewel hij de verste afstand moest afleggen. Hij was rustige en professioneel, ook zeer welkom op een toch wel zenuwachtige dag. Geen gedoe met poses, maar gewoon jezelf kunnen zijn. We zijn zeer blij met zowel de teaser als de volledige video die we hebben gekregen. Jurian is er werkelijk in geslaagd om de sfeer van het moment vast te leggen en het is de mooiste herinnering die we hadden kunnen krijgen. De kwaliteit van de beelden (en het geluid!) spreekt voor zichzelf. Ook na het feest was er fijne communicatie en konden we, hoewel op voorhand niet zo afgesproken, toch ook de edit van onze volledige ceremonie krijgen, waarvoor onze dank. Bedankt voor alles, Jurian. Het was heel fijn om jou erbij te hebben op onze trouwdag en we zullen je video’s nog heel vaak opnieuw bekijken. We hopen dat het voor jou een even toffe ervaring was! Moest er iemand nog aarzelen om jou in te huren, hebben wij maar één advies: niet twijfelen, gewoon de vraag stellen en vooral niet te lang wachten! 😀

Investeer in herinneringen

Met foto's kun je alles opnieuw zien, maar met video kun je écht alles weer tot leven brengen.

Jullie huwelijk wordt ongetwijfeld één van de mooiste dagen uit jullie leven. Hoe fantastisch zou het zijn om deze dag te vereeuwigen in een unieke, verhalende trouwvideo?

Niet alleen het beeld, maar ook het geluid zorgt ervoor dat jullie worden teruggebracht naar jullie trouwdag. De dag zelf vliegt voorbij, maar een trouwvideo geeft een eeuwig blijvende herinnering. Alleen al om deze reden is de investering in een trouwvideo het volledig waard!

Laat je inspireren
door mijn trouwfilms!

Klaar om samen herinneringen te maken?

Elke trouw is een uniek moment waaraan u altijd herinnerd zal worden. Dus waarom zou u deze bijzondere dag niet voor eeuwig ‘levendig’ houden met een trouwvideo? Ik film jullie huwelijk op een spontane manier met aandacht voor alle emoties en details. Zo kunnen jullie de mooiste dag van jullie leven altijd opnieuw herbeleven!

LET ME FILM YOUR MEMORIES, SO YOUR STORY WILL BE THERE FOREVER!

Scroll naar boven